Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

So Štefánikom súťažíme do konca septembra!

Súťaž z dielne Trenčianskeho samosprávneho kraja pokračuje ešte necelý mesiac. Šancu zapojiť sa chceme dať aj najmenším, ktorí sa po prázdninách vrátili do škôlok, škôl či centier voľného času.

Letné mesiace ubehli ako voda a máme tu nový školský rok. Deti sa vrátili do školských lavíc, mnohé aj k svojim predchádzajúcim mimoškolským aktivitám v rámci centier voľného času. Aj to bol dôvod, prečo sme sa rozhodli predĺžiť tematicky ladenú súťaž zachytávajúcu Najväčšieho Slováka očami ľudí rôznych vekových kategórií. Príspevky jednotlivcov alebo skupín vo forme textu či kresby čakáme do konca septembra. Doručiť ich je potrebné spolu so súhlasom so spracovaním osobných údajov na adresu župného úradu v Trenčíne. 

Autor víťazného príspevku, ktorého svojím hlasovaním na našom facebookovom profile určí verejnosť, získa VIP kartu Slovenského národného múzea (SNM). Spoznať životný príbeh košarišského chlapca vďaka vstupenke do Múzea M. R. Štefánika v Košariskách budú môcť aj víťazi na druhom a treťom mieste. Ceny venovalo Slovenské národné múzeum – Múzeum M. R. Štefánika v Košariskách.       

Štatút súťaže Najväčší Slovák mojimi očami spolu so súhlasom so spracúvaním osobných údajov je priložený pod tlačovou správou.

autor: bj

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK