Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

EXPORTNÉ FÓRUM 2014

KRAJÍN V4 & RAKÚSKA

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu pozýva podnikateľské subjekty na Exportné fórum 2014, ktoré sa uskutoční 13. novembra 2014 v Hoteli Bratislava.

EXPORTNÉ FÓRUM

Exportné fórum 2014 nadväzuje na 7 úspešných ročníkov Slovenskej kooperačnej burzy a je už od roku 2007 každoročným stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov, ktoré organizuje Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR. Ponúka unikátnu možnosť nájsť si nové obchodné príležitosti a partnerov v zahraničí.

Partnerom tohto ročníka je Vyšehradský región (V4) a Rakúsko. Slovenská republika prevzala 1. júla 2014 jednoročné predsedníctvo vo V4 s mottom „Dynamický Vyšehrad pre Európu a svet“. Motto odráža záujem Slovenska na posilňovaní konkurencieschopnosti a hospodárskeho rastu regiónu ako celku. Rakúsko patrí k dlhoročne k stabilným obchodným partnerom Slovenska a zároveň je krajinou s prioritným významom pre skupinu V4.

PREČO SA ZÚČASTNIŤ?

Exportné fórum 2014 je najväčším podujatím, ktoré SARIO organizuje. Ponúka unikátnu možnosť pre malé a stredné podniky nájsť si obchodné príležitosti v zahraničí a preniknúť na globálny trh a partnerom podujatia osloviť početné relevantné publikum. Rozsah poskytnutého plnenia závisí od druhu partnerstva.

Toto medzinárodné podujatie je zamerané na bilaterálne rozhovory firiem, na prezentáciu subkontraktačných ponúk partnerstva, tendrov, voľných výrobných kapacít, požiadaviek na vytvorenie spoločných podnikov so zahraničnými partnermi a hľadanie partnerov na spoluprácu najmä v sektoroch: automobilový priemysel, strojárstvo, energetika, IKT.

Viac informácií nájdete na: http://www.sario.sk/sk/projekty-podujatia/exportne-forum-2014-krajin-v4-rakuska.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK