Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 4. týždni

Pondelok 20. januára

Utorok 21. januára

  • Predseda TSK Jaroslav Baška bude pokračovať v návštevách stredných škôl v pôsobnosti TSK. V tento deň zavíta do škôl v okresoch Myjava a Trenčín.
  • V cykle cestovateľských rozprávaní Za poznaním sveta v Hornonitrianskom múzeu v Prievidzi organizátori a hostia o 17,00 h predstavia záujemcom Nepál.

Streda 22. januára

  • Predseda TSK J. Baška navštívi stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK v mestách Handlová, Prievidza a Nováky.
  • Verejná knižnica Michala Rešetku v Trenčíne pripravila ďalšie stretnutie členov Literárneho klubu Omega a ich priaznivcov, spojené s prezentáciou najnovších básnických zbierok Štefana Kuzmu „Blázniví anjeli“, „Posúvanie hrany“ a „Krehká bublina“. Začiatok je o 16,00 h.

Štvrtok 23. januára

  • Čaro filatelie je názov výstavy, ktorá bude sprístupnená od 23. 1. do 17. 2. 2014 v Hornonitrianskom múzeu v Prievidzi pri príležitosti 70. výročia založenia klubu filatelistov v Prievidzi. Vystavené budú poštové známky s rôznou tematikou i dokumenty, fotografie z histórie klubu, ako aj poštové pečiatky z fondu múzea.
  • Aj v novom roku budú vo Verejnej knižnici M. Rešetku v Trenčíne pokračovať pravidelné diskusie s odborníkmi na podporu duševného zdravia. Prvé stretnutie, ktoré sa začne o 16,00 h, bude na tému „Chvíľu mánia, chvíľu depresia...“ O ochorení a možnostiach liečby bude hovoriť MUDr. B. Moťovský.

Piatok 24. januára

  • V závere pracovného týždňa predseda TSK Jaroslav Baška navštívi stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK v Lednických Rovniach a v Púchove.
  • Prvé tohtoročné cestovateľské premietanie, ktoré sa začne o 18.00 h v ZUŠ I. W. Kráľa v Považskej Bystrici, bude na tému "Zbaľ sa a poď na Aconcaguu". Juraj Senko z Považskej Bystrice porozpráva svoje zážitky z výstupu na najvyššiu horu Ameriky, priblíži mestá Buenos Aires či Mendozu.

Sobota 25. januára

  • V Kultúrnom dome Samka Dudíka v Myjave sa začne kurz košikárstva pod vedením skúseného košikárskeho majstra Jána Zemana. Organizuje ho Centrum tradičnej kultúry v Myjave.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK