Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 11.3.2016

Trenčiansky samosprávny kraj a inštitúcie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti aj v uplynulých dňoch organizovali množstvo zaujímavých podujatí a aktivít. Z ich ponuky sme pre Vás vybrali štyri.

V prvom príspevku vás zavedieme do Považskej Bystrice, kde prejavili úctu k ženám. Pri príležitosti MDŽ bolo zorganizované podujatie s bohatým kultúrnym programom.

Pracovne sa stretli aj zástupcovia okresných organizácií Jednoty dôchodcov v Trenčianskom kraji. Pozvanie na stretnutie prijal aj predseda Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini i trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Stavba ,,Zásobovanie a odkanalizovanie okresu Púchov – I. etapa“ bola slávnostne ukončená. Zrealizovaním projektu sa úspešne zvýšil počet pripojení na verejnú kanalizáciu a čističku odpadových vôd s pozitívnym dopadom na životné prostredie. To je téma tretieho príspevku.

Záver relácie bude patriť súťaži z projektu Hrdina remesla. Takmer tridsiatka žiakov základných škôl z Trenčianskeho kraja súťažila v Trenčíne v kategóriách ručné obrábanie kovov a robotika.

Príjemné sledovanie.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK