Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 2.12.2016

Sledujete reláciu VÚC. TSK a inštitúcie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti v poslednom období pripravili mnoho zaujímavých podujatí a aktivít. V dnešnej relácii sme pre vás vybrali štyri. Krajskí poslanci rokovali v tomto roku poslednýkrát. Dôležitým bodom programu bol rozpočet kraja na rok 2017. Pozitívna správa je, že v rámci rozpočtu vyčlenila župa 5 miliónov eur na opravy komunikácií. Viaceré úseky ciest tak prejdú komplexnou rekonštrukciou.

Druhou témou je výstava Stredoškolák – Hrdina remesla. V poradí 18. ročník prezentoval remeselníkov, umelcov, technikov zo všetkých stredných škôl v pôsobnosti kraja. Výstava pritiahla tisíce žiakov základných škôl rozhodujúcich o svojej budúcnosti.
 
Ďalej si predstavíme ambiciózny projekt rozvoja cyklistiky i turizmu pod názvom Vrchárska koruna Trenčianska. Po úspešnom prvom ročníku organizátori plánujú už budúci rok. Tento rok rozdali množstvo cien všetkým zapojeným súťažiacim.

Na záver si pozrieme atmosféru v obci Papradno počas Ondrejovských hodov.  Hody sú nielen príležitosťou ako utužovať a zlepšovať medziľudské vzťahy ale aj spôsob ako zachovávať  tradície.

Prajeme Vám príjemné sledovanie.

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK