Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 26.2.2016

Vítam Vás pri sledovaní relácie Vyšší územný celok.
Trenčiansky samosprávny kraj a inštitúcie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti aj v uplynulých dňoch organizovali množstvo zaujímavých podujatí a aktivít. Z ich ponuky sme pre Vás vybrali štyri.
V Trenčianskom kraji spojilo svoje sily niekoľko inštitúcií a samospráv, ktoré chcú pomôcť znevýhodnenej mládeži do 30 rokov prostredníctvom projektu Spoza brány k politikom. V priebehu dvoch rokov dostanú aj mladí z detských domovov viacero možností ako sa uplatniť na trhu práce a naučia sa aj ďalšie podstatné zručnosti pre bežný život.  
V ďalšom príspevku Vás zavedieme do Považskej Bystrice, kde Juhokórejský investor ohlásil 19. februára výstavbu druhej výrobnej haly. Nový investičný projekt prinesie 320 pracovných miest.
V priestoroch budovy Trenčianskeho samosprávneho kraja sa konalo vo februári stretnutie pre mladých. Hostia priniesli tematiku ako hľadať prácu, či vytvoriť  úspešný Start- up. To je téma tretieho príspevku.
Záver relácie bude patriť semináru Akadémie tretieho veku v Trenčíne, ktorý sa zameral na zaujímavé témy, a to tréning pamäte a detoxikáciu organizmu.
Príjemné sledovanie.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK