Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 1.7.2016

Dobrý deň, vítam vás pri sledovaní relácie Vyšší územný celok. Počas uplynulých dvoch týždňov priniesol Trenčiansky región opäť množstvo zaujímavých podujatí i aktivít.

V prvom príspevku sa vyberieme s predsedom TSK na kontrolný deň do rekonštruovaných priestorov. Vďaka takmer dvojmiliónovej investícii TSK dostanú dve stredné školy vynovené budovy s novou adresou. Rekonštrukcia im zabezpečí väčšiu kapacitu priestorov, ale i nové učebne.

V ďalšom príspevku vás zavedieme na športovo zábavné podujatie Hry bez hraníc, určené pre zariadenia sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK. Podujatie, ktoré sa teší stále väčšej obľube, sa odohrávalo v rekreačnom stredisku v Podskalí.

V treťom príspevku vás pozývame na majstrovstvá mladých záchranárov civilnej ochrany. Znalosti a zručnosti mohli predviesť mladí záchranári na šiestich stanovištiach v Podskalí v blízkosti Považskej Bystrice.

Na úrade TSK bolo v júni veselo. Milé Korníčatá z Detského folklórneho súboru Kornička svojimi krásnymi hláskami zabavili predsedu TSK a porozprávali mu aj o svojich úspechoch v uplynulej sezóne. To je téma posledného príspevku.

Želám príjemné sledovanie.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK