Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 18.11.2016

Dobrý deň, vítam vás pri sledovaní relácie VÚC.

Uplynulé dva týždne priniesli v Trenčianskom kraji zaujímavé podujatia i nové investície. Pribudli ihriská, vybavené laboratória ale i nové autobusy.

Na cestách TSK jazdí tridsiatka nových autobusov. SAD-ka Trenčín tak obnovila svoj vozový park. Cestujúci majú k dispozícii bezplatné wifi pripojenie, klimatizáciu i bezpečnostné pásy.

V druhom príspevku vás zavedieme na konferenciu o obchodovaní. Experti z euroázisjekej ekonomickej únie predstavili slovenským podnikateľom nové možnosti. Ako sa napriek sankciám zo strany EÚ opäť vrátiť na tieto trhy a s čím je možné obchodovať.

Trenčiansky samosprávny kraj investuje do rozvoja svojich stredných škôl. Pribudli nové multifunkčné ihriská a kraj rekonštruoval prírodovedné laboratóriá na svojich 10 gymnáziách. to je téma tretej reportáže.

V poslednom príspevku vás pozývame do Centra sociálnych služieb Chmelinec v Púchove, ktorý v týchto dňoch oslavuje  30. výročie svojho  založenia. Okrúhle jubileum si bývalí i súčasní zamestnanci spolu s klientmi zariadenia, pripomenuli spoločne.

Príjemné sledovanie

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK