Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 3.6.2016

Opäť Vás pozývame na sledovanie pravidelnej relácie Vyšší územný celok, v ktorej Vás pozveme na  4 dôležité a zaujímavé podujatia v rámci Trenčianskeho kraja.

V prvom príspevku vás zavedieme na hrad Lednica. Symbolickým prestrihnutím pásky tu otvorili v sobotu 7. mája novú turistickú sezónu. Historická dominanta stredného Považia s viac než 800 ročnou históriou dokázala vzdorovať  nielen ohňu a búrkam, ale aj neúprosnej skúške času.

V druhom príspevku vám predstavíme spoluprácu školy a zamestnávateľa.  Priemyselný dizajn je v súčasnosti žiadaným odborom. Jeho študentov dokážu vývojárske firmy veľmi oceniť. V Trenčíne sa takáto spolupráca ešte počas štúdia nadviazala medzi Strednou umeleckou školou a spoločnosťou Adient Slovakia.

Pokračovať budeme na športovú tému. Cenný titul majstra Slovenska opäť získali hokejisti z Trenčína. Tím starších žiakov Hokejového klubu HK DUKLA Trenčín tak po tretíkrát siahol na najvyššiu métu.

Reláciu uzavrieme otvorením salašníckej sezóny - Bačova cesta, ktorá nás zaviedla na Kolibu v Papradne. Prajeme Vám príjemné sledovanie.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK