Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TV Relácia VÚC 4.11.2016

Sledujete reláciu VUC. TSK a inštitúcie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti  v poslednom období pripravili mnoho zaujímavých podujatí a aktivít. Tento krát sme pre vás vybrali štyri. Predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja, pozval študentov Obchodnej akadémie v Považskej Bystrici na návštevu Národnej rady do Bratislavy. Každoročne dostane takúto možnosť šesť až sedem stredných škôl v kraji. Takúto príležitosť sme si nenechali ujsť ani my a do slovenského parlamentu pozývame i Vás. V druhom príspevku si rozoberieme vznik nového Informačno-poradenského centra. Jeho úlohou je pomoc samosprávam i jednotlivcom v oblasti eurofondov.

V nasledujúcom príspevku sa zameriame na najkrajšie jablká. To Naj má optimálnu veľkosť i výborné chuťové vlastnosti. Aj keď tohtoročnú úrodu poznačili jarné mrazy, výstava Jahrada v Trenčíne aj tak našla cenné skvosty u vystavovateľov.
Záver relácie sa nesie v znamení kvalitnej dychovej hudby, ktorá rozozvučala obec Prečín. Druhý ročník festivalu, Za vysokú horu, prilákal  milovníkov tohto žánru z viacerých miest Slovenska i Čiech.

Prajeme vám príjemné sledovanie.

Zdroj: TV Považie

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK