Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

TSK na Open days 2009

Delegácia Trenčianskeho samosprávneho kraja pod vedením Ing. Beáty Habekovej, poverenej vedením odboru sociálnej pomoci TSK, na tohtoročnom podujatí Open days v Bruseli v dňoch 5. - 8. októbra 2009 prezentuje úspešné projekty, realizované nielen zo štrukturálnych fondov v oblasti sociálnych služieb.
Zástupcovia TSK vystúpia 6. októbra 2009 s príspevkom pod názvom "Príklady zlepšenia sociálnych služieb", konkrétne priblížia skúsenosti z Domova sociálnych služieb Dolný Lieskov.
Podujatie Open days je najvýznamnejšou udalosťou v oblasti regionálnej politiky EÚ. Koná sa každoročne v prvý októbrový týždeň v Bruseli. Trenčiansky samosprávny kraj sa podujatia aktívne účastní už po piatykrát.
Viac o podujatí sa dozviete na http://www.tsk.sk/sk/europska-unia/open-days-2009

Súčasťou tohtoročného Open days budú sprievodné miestne podujatia, organizované v partnerských regiónoch. Tento rok bude prebiehať 230 miestnych podujatí v 33 krajinách. Trenčiansky samosprávny kraj je jedným z organizátorov miestneho podujatia, ktoré sa uskutoční v dňoch 26. - 28. októbra 2009 v sídle TSK v Trenčíne.

Trojdňové podujatie "Dni otvorených dverí v TSK" bude zamerané na priblíženie otázok EÚ širokej verejnosti. Otvorené bude 26. októbra seminárom "Vývojové trendy v poskytovaní sociálnych služieb - európska dimenzia", ktorý spoluorganizuje Europe Direct Trenčín a odbor sociálnej pomoci TSK. Účastníkom seminára organizátori priblížia informácie a poznatky získané na podujatí v Bruseli. Súčasťou seminára bude aj diskusia a výmena skúseností medzi odborníkmi v oblasti sociálnych služieb.

TSK na Open days 2009

TSK na Open days 2009

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK