Niekoľko informácií o 45. týždni

Pondelok 6. novembra
Podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik uvedie do funkcie riaditeľky Združenej strednej školy v Novákoch Mgr. Eleonóru Porubcovú.

Štvrtok 9. novembra
Na Úrade Žilinského samosprávneho kraja sa za účasti predsedu vlády SR  uskutoční pracovné rokovanie predsedov samosprávnych krajov. Témami rokovania Združenia SK 8 bude novela zákona o financovaní škôl, reforma verejnej správy, financovanie výkonov vo verejnom záujme a štátny rozpočet na rok 2007.

Piatok 10. novembra
Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa na ministerstve výstavby a regionálneho rozvoja SR zúčastní 7. zasadnutia Monitorovacieho  výboru pre Operačný program Základná infraštruktúra. Okrem prejednania a schválenia priebežnej správy o implementácii OP ZI za 1. polrok 2006 a ďalších bodov programu bude účastníkom stretnutia predložená prezentácia tvorby nového programovacieho obdobia rokov 2007 – 2013 a pripravené sú vystúpenia  predstaviteľov EK Brusel.
• V trenčianskom hoteli Tatra privíta riaditeľ Úradu TSK Ing. Dušan Lobotka a predstaviteľ TRK SOPK gréckych podnikateľov, ktorí absolvujú niekoľkodňovú plánovanú misiu po Slovensku. Pre zahraničných hostí je pripravená prezentácia trenčianskeho regiónu a jeho investičných možností.