Niekoľko informácií o 9. týždni

Utorok, 27. 2. 2007

• Slovenská republika oficiálne otvorí rokovania k Národnému strategickému referenčnému rámcu SR na roky 2007 - 2013 s Európskou komisiou. Na tejto záverečnej fáze procesu programovania sa v Hoteli Bôrik v Bratislave zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Streda, 28.2. 2007

• Rokovanie zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja. Program nájdete v osobitnej pozvánke v rubrike Tlačové správy.
  • Na rokovaní Výboru Národnej rady SR pre verejnú správu a regionálny rozvoj v Častej - Papierničke sa v popoludňajších hodinách zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. S poslancami a predstaviteľmi rezortov bude diskutovať o aktuálnych otázkach reformy verejnej správy, ako aj o Národnom strategickom referenčnom rámci na roky 2007-2013.
  • Na stretnutí s obyvateľmi Považskej Bystrice o budovaní diaľnice v tomto úseku sa zúčastní riaditeľ úradu TSK  Ing. Dušan Lobotka. Podujatie organizuje Národná diaľničná spoločnosť.

Štvrtok, 1.3. 2007

• Na medzinárodnej vedeckej konferencii s názvom Reforma verejnej správy na Slovensku v Kongresovej sále Úradu Žilinského samosprávneho kraja sa ako čestný hosť zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Na pracovnom stretnutí o príprave sprostredkovateľského orgánu pod riadiacim orgánom v rámci Regionálneho operačného programu na obdobie 2007-2013 sa na Ministerstve výstavby a regionálneho rozvoja zúčastní aj vedúci odboru regionálneho rozvoja TSK Mgr. Róbert Galko.

Piatok, 2.3. 2007

• Na valnom zhromaždení regionálneho Združenia miest a obcí stredného Považia v Trenčianskych Stankovciach sa ako hosť zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH