Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 12. týždni

Pondelok 16. marca 2009

  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa na pracovnom rokovaní stretne s generálnym riaditeľom Sociálnej poisťovne Ing. Dušanom Muňkom.

Utorok 17. marca 2009

  • S príspevkom Regionálna samospráva a jej rozvoj vystúpi predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH o 10. h na konferencii o aktuálnych otázkach vývoja spoločnosti v zasadačke Obvodného úradu v Trenčíne č. 150.
  • V univerzálnej sále Kultúrneho a metodického centra OS SR sa za účasti predstaviteľov TSK uskutoční výročná členská schôdza členov Slovenského zväzu telesne postihnutých – Prvej ZO č. 17 v Trenčíne.

Štvrtok 19. marca 2009

  • Trenčiansky samosprávny kraj organizuje v Trenčianskych Stankovciach tradičné pracovné stretnutie vedenia TSK s primátormi a starostami obcí Trenčianskeho kraja. Nosnými témami rokovania bude regionálny rozvoj v kontexte Zákona č. 539/2008 Z. z. o podpore regionálneho rozvoja a Zákona č. 528/2008 Z. z. o pomoci a podpore poskytovanej z fondov Európskeho spoločenstva, projekty TSK a obcí podľa operačných programov, program cezhraničná spolupráca SR – ČR 2007-2013, informačné centrum Europa Direct na Úrade TSK, úlohy SO/RO pre ROP v TSK a výzvy na decentralizované opatrenia ROP, investičné akcie SC TSK, súvislé opravy ciest II. a III. triedy TSK, projektové zámery financované z euro fondov a legislatívne zmeny v oblasti sociálnych služieb. Súčasťou podujatia bude brífing, ktorý sa začne o 10,30 h.

Piatok 20. marca 2009

  • Stredná odborná zdravotnícka škola organizuje v KaMC OS SR Trenčín so začiatkom o 10. h Slávnostnú akadémiu k MDŽ a ku Dňu učiteľov.
  • V Galérii M. A. Bazovského o 14. h slávnostne otvoria výstavu Detský výtvarný a literárny Trenčín 2009 a o 17. h výstavu Otis Laubert – Omrvinky z knulpovej kapsy.
  • Vo výstavných priestoroch Trenčianskeho múzea o 16. h otvoria výstavu obrazov Jána Hubinského Veduty.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK