Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 22. týždni

Utorok, 1. jún 2010

  • Slovenská agentúra pre cestovný ruch pripravila na tohtoročnú letnú sezónu propagačnú kampaň na podporu domáceho cestovného ruchu Prázdninuj na Slovensku, ktorá sa začne atraktívnymi podujatiami počas osláv Medzinárodného dňa detí v 6 mestách Slovenska. V Trenčianskom samosprávnom kraji budú oslavy v utorok 1.6.2010 Bojniciach, v hradnej priekope v okolí Bojnického zámku a ZOO od 11. 00 h /podrobnosti v sekcii Cestovný ruch/.
  • Na konferencii Integrovaná sieť regionálnych rozvojových agentúr, s podtitulom 10 rokov v regióne, s regiónom a pre región v hoteli Most slávy v Trenčianskych Tepliciach sa o 12. 00 h zúčastní podpredseda TSK - Ing. Milan Panáček.

Streda, 2. jún 2010

  • Na oficiálnom otvorení miesta prvého kontaktu - infokiosku - vo vstupných priestoroch budovy VÚC sa zúčastnia aj vedúci predstavitelia TSK Zriadenie infokiosku je súčasťou projektu Úradu boja proti korupcii.
  • Na slávnostnom galaprograme k 50. výročiu udelenia štatútu mesta Handlová v kinosále Domu kultúry v jubilujúcom meste sa o 17. 30 h zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Štvrtok, 3. jún 2010

  • Na slávnostnom otvorení tradičného podujatia Farbičky, čarbičky v priestoroch Centra sociálnych služieb DEMY v Trenčíne sa o 9. 00 h zúčastnia aj zástupcovia TSK.

Piatok, 4. jún 2010

  • Kresbička drobná navždy visí v ráme - to je názov predstavenia básnickej zbierky Teodora Križku a ilustrácií Zuzany Vaňousovej, ktoré bude spojené aj s výstavou obrazov ilustrátorky v koncertnej sále ZUŠ-HO v Považskej Bystrici o 10. 00 h.
  • Na oslavách 50. výročia priznania štatútu mesta Dubnici nad Váhom, ktoré sa začínajú o 12.40 h osadením tabuľky k mestskému dubu na námestí A. Dubčeka a vyvrcholia o 20. 30 h slávnostným krstom monografií a fílmov o Dubnici nad Váhom vo veľkej sále Domu kultúry sa zúčastnia aj predstavitelia vedenia TSK. Oslavy pokračujú aj v sobotu a v nedeľu.
  • 14. ročník výstavy amatérskej fotografie AMFO sprístupnia o 16. 00 h v trenčianskej synagóge za účasti predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH

Sobota, 5. jún 2010

  • Na jubilejnom XXX. ročníku Trenčianskych folklórnych slávností v Mníchovej Lehote sa zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Nedeľa, 6. jún 2010

  • Krajská liga hádzadiel, ako aj krajská súťaž malých modelov, ktoré organizuje Klub modelárov v Trenčíne, sa uskutočnia na trenčianskom letisku od 10. 00 h - aj s podporou TSK.
  • S podporou TSK sa začína o 15. 30 aj koncert akordeoniky v Mestskom kultúrnom centre v S Bojniciach za účasti poslancov regionálnej samosprávy.
  • Na odhalení sochy Svätopluka v areáli Bratislavského hradu sa o 20. 30 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. V sprievode krojovanej dvojice prinesie k novému monumentu nádobu s hlinou z Trenčianskeho samosprávneho kraja.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK