Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 3. týždni

Utorok 19. januára 2010

  • V kongresovej sále Trenčianskeho samosprávneho kraja sa o 10. h začne pracovné stretnutie k prerokovaniu návrhu Zmien a doplnkov č. 2 Územného plánu TSK. Orientované bude na oboznámenie so zámermi rozvoja riešeného územia a na získanie pripomienok k navrhovanému riešeniu. Kompletný návrh je vystavený na verejné nahliadnutie na úrade TSK, na internetovej stránke www.tsk.sk a Komplexný výkres funkčného využívania a technického vybavenia územia je vyvesený na úradnej tabuli TSK.

Štvrtok 21. januára 2010

  • Na Medzinárodnom veľtrhu ITF Slovakiatour vo výstavnom centre Incheba Expo Bratislava sa v dňoch 21. až 24. januára predstaví v samostatnej expozícii aj Trenčiansky samosprávny kraj. Stánok TSK slávnostne otvorí o 11. h predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Leitmotívom tohto ročníka v stánku TSK bude 7 divov Trenčianskeho samosprávneho kraja a Rok M. R. Štefánika.(Viac samostatne na stránke www.tsk.sk).
  • Vo verejnej knižnici M. Rešetku v Trenčíne sa o 16. h v rámci cyklu Poznávame Trenčanov začne beseda s Kornelom Földvárim pri príležitosti vydania jeho najnovšej knihy O detektívke. Prítomná bude prvá dáma slovenskej detektívky Daniela Kapitáňová, vydavateľ K. K. Bagala a trenčiansky spievajúci karikaturista Ľubor Benkovič.

Sobota 23. januára 2010

  • V obci Cigeľ sa o 9. h začne pochod vďaky SNP.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK