Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 30. týždni

Pondelok, 26. júl 2010 

  • Na slávnostnom otvorení Trenčianskych historických slávností na Mierovom námestí v Trenčíne sa o 16. 30 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Streda, 28. júl 2010

  • Hlavnou témou pravidelného rokovania vedenia TSK s predstaviteľmi krajskej organizácie Konfederácie odborových zväzov a zástupcami Asociácie zamestnávateľských zväzov v sídle TSK bude o 10. 00 h problematika dopravy do zamestnania.
  • Ocenenie Jozefovi Lenhartovi, ktorý svojou tvorbou v rezbárstve, spracovaní kože a kovu písal dejiny ľudovoumeleckej výroby, odovzdá pri príležitosti jeho okrúhleho životného jubilea /90 rokov/ predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH v Hornonitrianskom múzeu v Prievidzi
    o 14. 00 h.
  • Trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa zúčastní o 16. 00 h na položení základného kameňa novej bytovky, ako aj na otvorení obnovených priestorov Obecného úradu v Lehote pod Vtáčnikom.

Piatok, 30. júl 2010

  • Tretí ročník Open Jazz Festivalu pod holým nebom štartuje o 19. 00 h na brehu jazera Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. V piatok i v sobotu si muzikanti zahrajú na pódiu nad jazerom, ktoré je na Slovensku unikátom.

Sobota, 31. júl 2010

  • Spoluorganizátorom Hudobného festivalu Country pod hviezdami, ktorý sa začína o 15. 00 h v amfiteátri v Praznove, je Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici. Na slávnostnom otvorení sa zúčastní podpredseda TSK Ing. Milan Panáček.
  • Slávnostný galaprogram v amfiteátri Trenčianskeho hradu otvorí o 18. 00 h už 18. ročník Trenčianskych hradných slávností. Jeho súčasťou budú vystúpenia šermiarov, sokoliarov, tanečníkov i žonglérov. Podujatie vyvrcholí v nedeľu dobovým jarmokom, rôznymi súťažami, lukostreľbou i vozením na koňoch.

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK