Prehľad očakávaných udalostí v 31. týždni

Streda 4. augusta 2010

• Pred augustovým rokovaním Zastupiteľstva  Trenčianskeho samosprávneho kraja, ktoré sa uskutoční v stredu 25. 8., sa v tomto týždni stretnú poslanci na jednotlivých komisiách. O 9,00 h zasadnú členovia Komisie školstva a športu, o 16,00 h členovia Komisie legislatívno-právnej.

Štvrtok 5. augusta 2010

• Aj tento deň bude vyhradený na rokovanie komisií. O 11,00 h  sa začne Komisia regionálneho rozvoja aj Komisia sociálnej pomoci, o 14,00 h Komisia finančná a majetková. Členovia prerokujú materiály, pripravované na rokovanie Zastupiteľstva TSK.

Sobota 7. augusta 2010

• V obci Nedožery - Brezany sa uskutoční 2. ročník festivalu slovenských žánrov Brána jazykov otvorená, konaný pri príležitosti 455. výročia narodenia jazykovedca a humanistu Vavrinca Benedikta z Nedožier. Program sa začne o 16,00 h pri pamätnej tabuli, kedy si účastníci pripomenú túto významnú osobnosť, samotný festival otvoria o 16,30 h v areáli „Pod vŕbičkami". Len v prípade mimoriadne nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v kultúrno-spoločenskej miestnosti OcÚ Nedožery - Brezany.
  • Vo Veľkých Uherciach sa o 15,00  h začne Festival dychových hudieb. Predchádzať mu bude o 14,30 h za prítomnosti poslancov TSK symbolické odovzdávanie obnovenej cesty.
  • V Novom Meste nad Váhom sa v dňoch 7. - 8. augusta uskutočnia Majstrovstvá Európy historických motocyklov a sajdkár  Podjavorinský okruh o cenu Jána Horvátha. V sobotu o 9. h bude tréning, v nedeľu o 9,30 h preteky

Nedeľa 8. augusta 2010

• V Pruskom sa uskutočnia spomienkové oslavy XXXXIII. Gavlovičovo Pruské. Začiatok bude o 8. h vo františkánskom kostole sv. Juraja.