Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 7. týždni

Utorok 16. februára 2010

  • Divadelné predstavenie Ľubomíra Feldeka Smrť v ružovom sa uskutoční v mestskom kultúrnom stredisku v Novom Meste nad Váhom o 19. h.

Streda 17. februára 2010

  • V Kúpeľnej dvorane Trenčianske Teplice sa o 13. h začne trojdňové medzinárodné vinohradnícke a vinárske Fórum Vini - Viticulture Slovakia 2010, ktoré vytvára priestor pre stretnutie zástupcov výskumu, produkcie, obchodu a služieb z rôznych oblastí Európy, kde sa produkuje hrozno a vyrába víno. Významnou stránkou už III. ročníka podujatia je vytvorenie podmienok pre prezentáciu vlastnej produkcie hrozna a vína, ktoré je, alebo v nedávnej minulosti bolo, predmetom výskumu vo vedecko-výskumných projektoch zúčastnených krajín, ako aj vytvorenie podmienok pre všeobecnú propagáciu vína.

Štvrtok 18. februára 2010

  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH, spolu s generálmajorom Ing. Miroslavom Kováčom , veliteľom síl výcviku a podpory OS SR, odovzdajú o 9. h v neziskovej organizácii Frézia Partizánske výhru z nedávneho posádkového plesu.
  • V Bratislave sa o 12. h začne rokovanie predsedov samosprávnych krajov SK8.
  • V Posádkovom klube Trenčín (KaMC OS SR) sa o 16. h uskutoční prednáška Z dejín výskumného ústavu ovčiarskeho v Trenčíne.

Sobota 20. februára 2010

  • Súčasťou Plesu športovcov v kultúrnom zariadení RONA Lednické Rovne bude XX. Ročník vyhodnotenia najúspešnejších športovcov a kolektívov v regióne..
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK