Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Informačný seminár k výzve KaHR-111SP-1001

Pre podnikateľov, ktorí majú záujem požiadať o pomoc zo štrukturálnych fondov na nákup inovatívnych technológií, je určený bezplatný seminár o postupe vypracovávania žiadosti o nenávratný finančný príspevok. Informačný seminár sa uskutoční 10. marca. 2010 v kongresovej sále Obvodného úra
du v Banskej Bystrici.

Výzvu na predkladanie žiadostí, ktorá je súčasťou Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast, vyhlásilo Ministerstvo hospodárstva SR 25. január a 2010. Projekty je možné predkladať do 26. apríla 2010.

Podnikatelia, ktorí postupujú v súlade s podmienkami výzvy, môžu začať projekty realizovať od podania žiadosti o príspevok. Ak bude ich projekt úspešný, výdavky im budú refundované. Z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu SR môžu dostať 40 až 50 percent oprávnených nákladov v závislosti od regiónu.
Podnikateľ môže požadovať minimálne 60 tisíc EUR, maximálne 6 miliónov EUR. Oprávnení sú podnikateľské subjekty, ktoré vznikli do 1. 1. 2009.

Seminár pripravila Slovenská inovačná a energetická agentúra. Podrobnejšie informácie o výzve s kódom KaHR-111SP-1001 podnikatelia získajú na internetovej stránke www.siea.gov.sk.

Termín a miesto konania seminára: 10. 3. 2010 Banská Bystrica Obvodný úrad, Nám. Ľ. Štúra 1, kongresová sála

Pozvánka (PDF PDF, 1288 KB)

 

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK