Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Výzva na podávanie prihlášok do súťaže o cenu Plán pracovnej mobility 2009

Paneurópske ocenenie plánu pracovnej mobility pre orgány verejnej správy pozostáva z 3 kategórií:

Kategória "Orgány verejnej správy"

 

  • zameriava sa na úsilie orgánov miestnej samosprávy s cieľom uľahčiť implementáciu plánov pracovnej mobility regionálne a lokálne.

Kategória "Zamestnávatelia"

 

  • zameriava sa na spoločnosti alebo organizácie miestnej samosprávy, ktoré realizovali úspešný plán pracovnej mobility (cestovný plán) pre svojich vlastných pracovníkov (minimálne 100 zamestnancov).

Kategória "Siete"

 

  • sústreďuje sa na koordinované úsilia súboru miestnych organizácií, ktoré pôsobia v rovnakej lokalite a ktoré môžu byť spoločne zodpovedné za vyššie percento vytváranej dopravy, napr. priemyselné parky, obchodné centrá, letiská, nemocnice.

Posledný termín na zasielanie prihlášok je 20. február 2009.

 

Víťazi v jednotlivých kategóriách získajú finančnú odmenu vo výške 1000 EUR a úhradu cestovných nákladov na študijnú cestu do mesta podľa vlastného výberu s cieľom oboznámiť sa s príkladom dobrej praxe v oblasti plánu mobility. Víťazi získajú možnosť zúčastniť sa na konferencii v San Sebastian v dňoch 13. – 15. mája 2009 pričom náklady na cestu im budú uhradené.

 

Viac informácií ako aj formulár prihlášky nájdete na www.commerce-eu.org/pewta.asp O konferencii v San Sebastian sa dočítate na www.ecomm2009.eu

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK