Niekoľko informácií o 51. týždni

Pondelok 18. decembra
Koncoročného stretnutia s novinármi Trenčianskeho kraja sa zúčastní predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH, podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik a riaditeľ úradu Ing. Dušan Lobotka. Spoločne s novinármi zhodnotia rok 2006 a budú hovoriť o ďalšom spoločnom napredovaní a vzájomnej spolupráci.

Utorok 19. decembra
Nemocnica s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach v pôsobnosti TSK slávnostne otvorí nové CT pracovisko s novým tomografom v hodnote 30 miliónov korún. Na slávnostnom akte bude prítomný predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH a vedúca odboru zdravotníctva a humánnej farmácie Ú TSK Mgr. Elena Štefíková, MPH.
• V Piešťanoch slávnostne spustí vysielanie za prítomnosti predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH a predsedov Trnavského a Banskobystrického samosprávneho kraja nová regionálna televízia Karpaty.

Streda 20. decembra
V Bratislave uskutoční Ambasáda Francúzskej republiky slávnostnú recepciu. Pozvanie prijal aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Piatok 22. decembra
Pracovný rok 2006 ukončia pracovníci úradu TSK krátkym predvianočným stretnutím s predsedom TSK a vedúcimi pracovníkmi úradu.