Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Niekoľko informácií o 4. týždni

Pondelok 22. januára

  • Rokovania Národného monitorovacieho výboru pre finančný mechanizmus EHP a Nórsky finančný mechanizmus sa v Bratislave zúčastní podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik

Utorok 23. januára

  • V Trenčianskom múzeu sa uskutoční pracovné rokovanie vedúcej odboru kultúry TSK Ing. Marty Šajbidorovej s riaditeľmi všetkých kultúrnych zariadení v pôsobnosti TSK. Spoločne zhodnotia rok 2006 a stanovia si priority na rok 2007.

Streda 24. januára

  • Ústav zdravotníctva a ošetrovateľstva Trenčianskej univerzity A. Dubčeka (TnUAD) a Sekcia pedagogických pracovníkov v ošetrovateľstve pod záštitou rektora doc. Ing. Juraja Wagnera, PhD. pripravili I. celoslovenskú vedeckú konferenciu Sekcie pedagogických pracovníkov v ošetrovateľstve s medzinárodnou účasťou na tému "Úlohy pedagogických pracovníkov v sústavnom vzdelávaní zdravotníckych pracovníkov". Jej cieľom je prezentácia významných poznatkov z vedeckých výskumov a praktických skúseností z oblasti ošetrovateľstva. V troch blokoch zaznejú prednášky a diskusia bude zameraná na vzdelávanie v ošetrovateľstve a na ošetrovateľstvo v praxi. Konferenciu otvorí predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Štvrtok 25. januára

  • V Novom Meste nad Váhom otvoria za účasti predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH a ostatných vedúcich pracovníkov Ú TSK Centrum sociálnych služieb, rozpočtovú organizáciu TSK.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK