Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Niekoľko informácií o 42. týždni

Pondelok, 15. 10. 07

  • Na medzinárodnej konferencii "Vízia Európy vo svetle zajtrajška" v hoteli Bôrik v Bratislave sa zúčastnil aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Účastníci podujatia hľadali aj odpoveď na otázku, či reformovaná únia nájde primerané politické a funkčné riešenia pre 21. storočie.

Utorok, 16. 10. 07

  • Ďalšie rekordy v počte vystavovateľov i v obsadenej výstavnej ploche láme Veľtrh ELOSYS. Na slávnostnom otvorení 13. ročníka tohto najväčšieho podujatia trenčianskeho výstaviska sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Absolvuje aj pracovný obed s prezidentom republiky Ivanom Gašparovičom a hlavnými organizátormi veľtrhu. Rozdajú tam ocenenia Elektrotechnický výrobok roka, Konštruktér roka a celoslovenské finále bude mať práve na trenčianskom výstavisku aj súťaž mladých elektronikov.

Streda, 17. 10. 07

  • Na slávnostnom odovzdaní nadstavby školských priestorov v SOU odevnom a textilnom na Veľkomoravskej ulici  v Trenčíne sa zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa zúčastní na Úrade vlády v Bratislave na podpise Kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa na rok 2008 pre zamestnávateľov, ktorí pri odmeňovaní postupujú podľa zákona č. 553/2003 Z.z. a odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a Kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa v štátnej službe na rok 2008.
  • "Nielen chlebom..." To je názov výstavy tradičného ľudového stravovania v rôznych regiónoch Európy. Na vernisáži v priestoroch Župného domu na Mierovom námestí v Trenčíne sa spoločne predstavia Herman Ottó múzeum v Miskolci, Ostravské múzeum, múzeum v poľskom Sosnowci a hostiteľské Trenčianske múzeum.

Štvrtok,18. 10. 07

  • Na výročnej konferencii Svetovej zdravotníckej organizácie WHO s názvom "Väzenské zariadenia a duševné zdravie" v hoteli Tatra sa zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Na celoslovenskej porade riaditeľov úradov samosprávnych krajov v Košiciach sa zúčastní aj Ing. Dušan Lobotka, riaditeľ Úradu TSK. Hlavnou témou rokovania bude regionálny rozvoj a pripravenosť krajov na čerpanie štrukturálnych fondov EÚ. Riaditelia sa pripoja aj k programu dvojdňovej župnej olympiády v Košiciach, na ktorej budú TSK reprezentovať v rôznych športových disciplínach dve desiatky zamestnancov.
  • Operačný plán zimnej údržby ciest v Trenčianskom kraji posúdia všetci zainteresovaní /od odboru dopravy TSK až po policajné zložky/ na pracovnej porade v Manínskej tiesňave pri Považskej Bystrici.

Piatok, 19. 10. 07

  • Medzi riaditeľov stredných škôl v pôsobnosti TSK počas ich dvojdňovej pracovnej porady v škole v prírode v Kľačne príde aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Cyklus podujatí v Roku J.M. Hurbana pokračuje odborným seminárom v Čachticiach, ktorý bude venovaný Tatrínskej sednici čachtickej. Historické súvislosti priblížia: Augustín Maťovčík a Pavol Parenička zo Slovenskej národnej knižnice z Martina, Milan Šišmiš zo Slovenskej historickej spoločnosti i Jozef Karlík z Podjavorinského múzea v Novom Meste nad Váhom.

Sobota , 20. 10. 07

  • Družné súťaženie a priateľská pohoda  je hlavným  zámerom už 7. ročníka Behu vzájomnosti. Pre českých a slovenských bežcov ho pripravilo  na ostrove v Zamarovciach Krajské športové centrum v spolupráci s Českým spolkom v Trenčíne. Čestným predsedom organizačného výboru je predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK