Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Niekoľko informácií o 5. týždni

Pondelok 29. januára

  • Podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik sa zúčastní rokovania s riaditeľmi stredných škôl na Myjave. Jeho ústrednou témou bude vytvorenie podmienok na optimalizáciu školskej siete pri zachovaní súčasnej štruktúry študijných a učebných odborov stredných škôl a SOU.

Utorok 30. januára

  • Minister spravodlivosti SR JUDr. Štefan Harabin prijme podpredsedu TSK PaedDr. Jozefa Božika, aby prejednali možnosti obnovy okresných súdov v Trenčianskom kraji, ktoré zrušila predchádzajúca vláda.
  • Atašé Francúzskeho veľvyslanectva pre jazykovú a školskú spoluprácu Emmanuel Rimbert prijme podpredsedu TSK PaedDr. Jozefa Božika. Predmetom rokovania bude sieť 8-ročných gymnázií s bilingválnym vyučovaním vo francúzskom jazyku.

Streda 31. januára

  • Pracovného stretnutia na Ministerstve školstva Slovenskej republiky, ktoré organizuje štátny tajomník Ing. Jozef Habánik, PhD k otázkam práce s mládežou a deťmi, sa zúčastní podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik.

Štvrtok 1. februára

  • V Považskej Bystrici sa uskutoční pracovné rokovanie k problematike cestnej siete v regióne za účasti zástupcov Národnej diaľničnej spoločnosti, mesta, Správy ciest a Trenčianskeho samosprávneho kraja. Prítomný bude aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik.

Piatok 2. februára

  • Trenčiansky samosprávny kraj v zmysle záverov z porady k sieti zdravotníckych zariadení, ktorá sa uskutočnila 21. 12. 2006 v priestoroch MZ SR organizuje pracovné stretnutie za účasti predstaviteľov Ministerstva zdravotníctva SR, riaditeľov lôžkových zdravotníckych zariadení v Trenčianskom kraji. ktoré sa uskutoční v zasadačke KÚ v Trenčíne. Predmetom pracovného rokovania bude problematika siete zdravotníckych zariadení ústavnej zdravotnej starostlivosti v Trenčianskom kraji.
  • Slávnostného odovzdávania nových bytov v Jasenici, okres Považská Bystrica, sa zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik.
  • Čarovný svet bábok je názov výstavy bábok, zapožičaných zo zbierok Štátnej vedeckej knižnice a Literárno-hudobného múzea v Banskej Bystrici, ktorej vernisáž na tento deň pripravilo HNOS Prievidza

Sobota 3. februára

  • V Nitianskom Pravne otvoria Zimné slávnosti Hornonitria, ktorých súčasťou bude vernisáž výstavy Maľovaný nábytok. V rámci festivalu v Pravenci vystúpia folklórne skupiny hornej Nitry, uskutoční sa sprievod masiek a veselica.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK