Predvianočné stretnutie župana so seniormi

Bohatú tohtoročnú spoluprácu medzi TSK a Jednotou dôchodcov Slovenska symbolicky uzavrelo predvianočné stretnutie župana so zástupcami krajskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska. Na slávnosti sa zúčastnil aj predseda JDS Kamil Vajnorský.

Predvianočné stretnutie župana so seniormi

V úvode podujatia predseda krajskej organizácie JDS v Trenčíne Jozef Mikláš zablahoželal P. Sedláčkovi k opätovnému zvoleniu za predsedu. Pripomenul, že zásluhou podpory regionálnej samosprávy, môže regionálna organizácia seniorov organizovať príťažlivé podujatia, ktoré vyústili do nárastu členskej základne. Trenčianska krajská organizácia sa stala druhou najpočetnejšou v rámci slovenských krajov.

Predvianočné stretnutie župana so seniormi

Župan P. Sedláček označil JDS za jedného za najserióznejších partnerov regionálnej samosprávy, vyslovil obdiv, s akou energiou a zanietením organizujú svoje podujatia a teší sa aj ich nové nápady a originálne akcie. Aj v ďalšom funkčnom období môžu seniori rátať s jeho podporou. Za príkladnú označil spoluprácu TSK a JDS v Trenčíne aj predseda celoslovenskej organizácie K. Vajnorský.

Predvianočné stretnutie župana so seniormi

Trenčiansky župan potom odovzdal predstaviteľom JDS symbolické darčeky. Účastníci predvianočného stretnutia potom veselo i vážne diskutovali o možnostiach ako zlepšiť ako zlepšiť spoluprácu v novom roku.