Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 16. týždni

Štvrtok 16. apríla

  • V Trenčíne sa uskutoční IV. Stretnutie spisovateľov a literátov s blízkym vzťahom k Trenčínu a TSK. O 10,45 h ich príjme predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH, o 14. h bude stretnutie pokračovať vo Verejnej knižnici M. Rešetku v Trenčíne. Pozvanie prijala asi dvadsiatka známych spisovateľov z regiónu.
  • V priestoroch Agrokomplexu Nitra slávnostne otvoria 17. predajnú výstavu výrobkov žiakov 91 stredných odborných škôl a stredísk praktického vyučovania Mladý tvorca, na ktorej nebudú chýbať ani zástupcovia škôl v pôsobnosti TSK Študenti predstavia vlastné cukrárske, pekárske a kuchárske výrobky, učebné pomôcky, kadernícke a kozmetické služby, elektronické prístroje, ošatenie, strojárske a zlatnícke výrobky, repliky zbraní, kované umelecké predmety, textil, aranžérske výrobky, elektroprodukty a strojárske výrobky, aranžmány z kvetov, stavebné a stolárske výrobky a ďalšie. Súčasťou
    podujatia sú viaceré súťaže a bohatý sprievodný program.
  • Vo Vlastivednom múzeu v Považskej Bystrici za účasti riaditeľa Úradu TSK Ing. Dušana Lobotku otvoria výstavu Slovenské euromince - výtvarné návrhy slovenských strán eurových mincí.

Sobota 17. apríla

  • Vybraní študenti - účastníci výstavy Mladý tvorca 2009 na Agrokomplexe v Nitre prevezmú ocenenie predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH.
  • V Bojniciach sa o 10. h začne V. ročník Behu oslobodenia Bojnice - Kanianka, ktorý sa bude konať pod záštitou predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka., MPH.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK