Prehľad očakávaných udalostí v 18. týždni

Pondelok 27. apríla 2009

• Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH sa stretne s kandidátmi na poslancov Európskeho parlamentu za ĽS HZDS.

Utorok 28. apríla 2009

• Pracovného rokovania s Ministrom výstavby a regionálneho rozvoja SR Igorom Štefanovom sa v Bratislave zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Na programe 19. ročníka medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja tímov do 18. rokov Slovakia Cup, ktorý sa uskutoční v dňoch 27. 4. - 1. 5., bude v utorok o 11. h v Partizánskom duel Slovensko - Dánsko. Osobnou účasťou ho podporí podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božík, PhD. Už XIX. ročník podujatia vyvrcholí finálovým súbojom na ihrisku FK Púchov 1. mája o 12. h.

Streda 29. apríla 2009

• V Centre sociálnych služieb Trenčín - Juh sa o 9. h za prítomnosti predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH, uskutoční porada riaditeľov sociálnych zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK.
  • V SOŠ Púchov sa o 9,30 h začne 5. ročník súťaže Top barman 2009 a v rovnakom čase slávnostne otvoria súťaž Cukráreň Akadémia Púchov. Slávnostné vyhodnotenie bude 30. apríla o 13. h v Malom župnom dome Púchov.
  • Technologické centrum sa po slávnostnom otvorení na SPŠ Dubnica nad Váhom o 10. h stane súčasťou školy.
  • Na otvorení 5. ročníka medzinárodnej zdravotníckej a farmaceutickej výstavy Medipharm v Expo centre bude prítomný aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Štvrtok 30. apríla 2009

• V Piano klube Trenčín o 12. h už po piatykrát vyhlásia najúspešnejších športovcov Trenčianskeho kraja. Ocenenia im odovzdá predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Piatok 1. mája 2009

• Trenčiansky župan prijal pozvanie predsedu vlády Róberta Fica na oslavy „5 rokov Slovenska v EÚ", ktoré sa začnú o 11. h v Liptovskom Mikuláši.
  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček potom svojou účasťou podporí 43. ročník pretekov na Kamennom kopci - medzinárodný motocross na Myjave.

Nedeľa 3. mája 2009

• Pri príležitosti 90. výročia tragickej smrti generála M. R. Štefánika sa na Bradle pod záštitou predsedu vlády SR uskutoční regionálna spomienková slávnosť na Bradle. Slávnostného kladenia vencov o 19,30 h sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.