Prehľad očakávaných udalostí v 23. týždni

Pondelok 1. júna 2009

• Pred júnovým zasadnutím Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja sa stretnú členovia jednotlivých komisií pri Z TSK. Počas prvého júnového dňa sa uskutoční rokovanie komisie regionálneho rozvoja, dopravy a komisie sociálnej pomoci.

Streda 3. júna 2009

• Materiálmi na zastupiteľstvo sa budú na svojom rokovaní zaoberať aj členovia komisie školstva, športu a komisie legislatívno-právnej.

Štvrtok 4. júna 2009

• Rokovania pred zastupiteľstvom budú pokračovať v komisiách zdravotníckej a humánnej farmácie a finančnej a majetkovej.
  • Na tenisových kurtoch Prima šport v Považskej Bystrici sa uskutoční 5. ročník tenisového turnaja vo štvorhre.

Piatok 5. júna 2009

• V Huňadyho sále Bojnického zámku si o 18.h pripomenú 30. výročie záchrannej zdravotnej služby na Hornej Nitre.
  • V Kultúrnom a spoločenskom stredisku Prievidza sa o 18,30 h začne 40. ročník dvojdňovej celoštátnej prehliadky detských speváckych zborov Mládež spieva. Na podujatí, ktoré sa koná jedenkrát za dva roky, vystúpi osem najlepších detských speváckych zborov z celého Slovenska a hosť Chlapčenský spevácky zbor Bonifantes z Pardubíc.Záverečný galakoncert sa uskutoční 6. júna o 15,30 hod.

Nedeľa 7. júna 2009

• V Dolnej Súči sa o 15. h začne 37. ročník festivalu dychových hudieb Hečkova Súča 2009. Po skončení festivalu do tanca zahrá Dychová hudba Mistříňanka z ČR.