Prehľad očakávaných udalostí v 24. týždni

Pondelok, 8. jún 2009

• Na stretnutí združenia SK - 8, ktoré sa začína o 10. 00 h na Ministerstve dopravy, pôšt a telekomunikácií v Bratislave sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Hlavnou témou bude Zákon o dráhach, o ktorom budú župani diskutovať s generálnym riaditeľom sekcie železničnej dopravy a dráh na MDPT - Jánom Halajom.
  • Príprava materiálov na júnové rokovanie zastupiteľstva TSK bude hlavným bodom rokovania Rady predsedov komisií o 13. 00 h v zasadačke predsedu TSK.

Streda, 10. jún 2009

• Na vyhodnotení XXII. ročníka Akadémie tretieho veku v kultúrnom centre Dlhé Hony v Trenčíne sa o 13. 30 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Piatok, 12. jún 2009

• Na XIX. sneme Únie miest Slovenska v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Sobota, 13. jún 2009

• Na slávnostnom otvorení XXIX. ročníka Trenčianskych folklórnych slávností v Mníchovej Lehote sa o 13. 00 h zúčastní aj trenčiansky župan Pavol Sedláček, MPH.
  • Predseda TSK sa o 15. 00 h zúčastní aj na slávnostnom otvorení súťaže Fitnesska Slovenska, ako aj Majstrovstiev Slovenska v kulturistike v kultúrnom dome v Ilave.

Nedeľa, 14. jún 2009

• Na celoštátnej prehliadke malých dychových hudieb v Lednických Rovniach sa zúčastní od 9. 30 h aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, ktorý prevzal nad podujatím záštitu.
  • Na otváracom Rozprávkovom koncerte 13. ročníka Rozprávkového zámku v zámockej priekope v Bojniciach sa o 17. 00 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Počas dvoch nasledujúcich predĺžených víkendov sa Bojnický zámok premení na krajinu fantázie, kde vládne malý Peter Pan.