Prehľad očakávaných udalostí v 26. týždni

Utorok, 23.6.2009

• V Úrade Žilinského samosprávneho kraja budú od 11,00 h rokovať predsedovia samosprávnych krajov v rámci Združenia SK - 8.

Streda, 24. 6. 2009

• Na júnovom zasadnutí sa o 9.00 h zíde Zastupiteľstvo TSK. Program rokovania možno nájsť v osobitnej pozvánke na tejto web-stránke.
  • V. športové hry Domovov sociálnych služieb TSK oficiálne otvoria o 13.00h v rekreačnom zariadení Podskalie. Na hrách sa zúčastnia klienti desiatich DSS v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK. /Po skončení rokovania zastupiteľstva príde pozdraviť účastníkov aj župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH/. Podujatie sa končí 25.6.09 o 14.30h.

Štvrtok, 25.6.2009

• Na poslednej pracovnej porade riaditeľov stredných škôl v tomto školskom roku sa o 10.00 h v Strednej odbornej škole podnikania v Trenčíne na Veľkomoravskej ulici zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • Na vernisáži kultúrnych, maturitných a abiturientskych prác vo výstavnej sieni SOŠ sklárskej v Lednických Rovniach sa o 16.00 h. zúčastní aj riaditeľ Úradu TSK Ing. Dušan Lobotka.
  • Na módnej show Ódy módy Strednej umeleckej školy v amfiteátri Trenčianskeho hradu sa o 21. 00 h zúčastní aj Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.

Piatok, 26.6.2009

• Na konferencii k stému výročiu železnice Trenčianska Teplá - Trenčianske Teplice vystúpi o 9. 00 h s otváracím príhovorom trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Miestom konferencie je Dom Speváckeho zboru slovenských učiteľov v Trenčianskych Tepliciach.
  • Na slávnostnom otvorení Baníckej rallye v Dome kultúry v Handlovej sa o 19. 00 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, ktorý prevzal nad podujatím záštitu.

Sobota, 27.6.2009

• Na slávnostnom otvorení celokrajskej olympiády Jednoty dôchodcov Slovenska v Partizánskom sa o 10. 00 h zúčastní podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.
  • Na slávnostnom otvorení 24. ročníka Hornonitrianskych folklórnych slávností v letnom amfiteátri v Prievidzi sa o 16. 00 h zúčastní aj trenčiansky župan MUDr. Pavol Sedláček, MPH, ktorý prevzal nad podujatím záštitu.
  • Na oslavách 735. výročia 1. písomnej zmienky o obci Veľké Uherce sa o 15. 00 h na ihrisku tamojšej TJ zúčastní aj podpredseda TSK PaedDr. Jozef Božik, PhD.
  • Na Galavečeri k 570.výročiu písomnej zmienky o obci Horné Srnie v kinosále tamojšieho kultúrneho domu sa o 19. 30 h zúčastní aj riaditeľ Úradu TSK Ing. Dučšan Lobotka.

Nedeľa, 28.6.2009

• Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH odovzdá o 15.00 h ocenenia víťazom Majstrovstiev Slovenska a ČR v cyklistike v Bánovciach nad Bebravou.
  • Na slávnostnom otvorení multifunkčného športového ihriska v pastoračnom centre ŠIPOK v Partizánskom sa o 15. 00 h zúčastní eurokomisár pre vzdelávanie, odbornú prípravu, kultúru a viacjazyčnosť Ján Fígeľ a podpredseda TSK Paed Dr. Jozef Božik, PhD.