Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Fotosúťaž: Trenčiansky samosprávny kraj inými očami

Fotosúťaž - TSK inými očamiPredseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH vyhlásil 9.9.2010 fotosúťaž s názvom Trenčiansky samosprávny kraj inými očami.

Cieľom súťaže je zviditeľniť prácu a talent fotografov (amatérskych i profesionálnych), ktorí zachytia rôzne motívy z regiónu - od prírodných krás, cez historické monumenty, zábery z pútavých podujatí, až po výnimočné a zaujímavé momentky.

Súťaží sa v štyroch kategóriách:
a) život okolo nás,
b) krajinárska fotografia,
c) architektúra,
d) aktuality -reportážna fotografia.

Do súťaže sa môžu prihlásiť fotografi bez územného obmedzenia bydliska, súťaž nemá vekové kategórie. Podmienkou je, že každý súťažiaci môže do každej kategórie prihlásiť najviac tri fotografie, vyhotovené na matnom papieri vo formáte 20x30cm a do 6. decembra 2010 ich musí doniesť osobne alebo poslať poštou na adresu TSK, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Zaslané fotografie bude hodnotiť odborná porota určená vyhlasovateľom.

V každej kategórii budú ocenené tri fotografie, autor víťaznej fotografie získa cenu predsedu TSK. Výsledky súťaže budú vyhlásené na 17. ročníku veľtrhu cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR v Bratislave 20. januára 2011. Vyhodnotenie fotosúťaže bude jedným zo sprievodných podujatí, prezentácie TSK ako partnerského regiónu Incheby Expo Bratislava. Počas veľtrhu bude prebiehať aj návštevnícka anketa o najúspešnejšiu fotografiu. Snímka s najvyšším počtom hlasov získa cenu diváka.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK