Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 46. týždni

Utorok 16. novembra 2010

  • Na vedeckej konferencii 4. Trenčiansky ošetrovateľský deň v zasadačke oddelenia informačných technológií vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne sa o 8. 30 h zúčastní aj vedúca odboru zdravotníctva a humánnej farmácie TSK Mgr. Elena Štefíková, MPH.

Štvrtok 18. novembera 2010

  • V Centre sociálnych služieb SLOVEN Slávnica sa o 9. 00 h začína VII. ročník prehliadky kultúrnych programov klientov dvanástich zariadení sociálnych služieb v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK - Trenčiansky Omar.
  • Na výstavisku Expo center v Trenčíne slávnostne otvoria o 10. 00 h dvojdňový veľtrh práce JOB FORUM 2010. Zamestnávatelia z celého Slovenska, personálne a vzdelávacie agentúry budú ponúkať prácu, rekvalifikačné kurzy a poradenstvo ľuďom bez zamestnania.
  • Kultúrno-spoločenské stretnutie primátorov, starostov a pracovníkov kultúry sa začína o 14. 00 h v spoločenskej sále balneoterapie v Kúpeľoch Nimnica. Hlavným organizátorom podujatia s názvom Múzy nás spájajú je Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici.
  • Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH príjme o 16. 45 h nového francúzskeho veľvyslanca na Slovensku Jean –Marie Bruna. Spoločne sa potom o 18. 00 h zúčastnia v Dome armády v Trenčíne na slávnostnom otvorení Festivalu francúzskych filmov.
  • Výstavu klubu filatelistov v Trenčíne sprístupnia o 16. 30 h v Centre rozvoja mesta v Trenčíne pri príležitosti Festivalu francúzskych filmov.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK