Prehľad očakávaných udalostí v 10. týždni

Pondelok, 7. marca 2011

• V DV Centre Trenčín, Legionárska ulica, blok C, II. poschodie, slávnostne otvoria o 15,00 h Salve Business Centrum Trenčín. Utorok 8. marca V spoločenskej sále Centra sociálnych služieb v Partizánskom sa o 14,00 h uskutoční Fašiangový bál.

Streda, 9. marca 2011

• Vo vestibule budovy Obvodného úradu v Trenčíne o 9,00 h otvorí Trenčianske osvetové stredisko v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK výstavu 26. ročníka celoslovenskej výtvarnej súťaže Vesmír očami detí. Výstava bude sprístupnená denne okrem soboty a nedele do 26. marca.
  • Predstavenie Radošinského naivného divadla Nesladím sa v KaMC Trenčín začne o 18.30 h.

Štvrtok, 10. marca 2011

• Výstava Beauty Forum sa začína o 10. 00 h v EXPO CENTRE v Trenčíne Pri príležitosti konania výstavy sa v Galérii M. A. Bazovského o 19. 00 h uskutoční spoločenský večer.
  • V Piaristickom kostole sv. F. Xaverského v Trenčíne sa o 18,00 h uskutoční za účasti predsedu TSK MUDr. Pavla Sedláčka, MPH koncert XII. Medzinárodného stretnutia školských speváckych zborov – účinkujú spevácke zbory z Ľubľany, Trenčína a Krakova.
  • Výročná členská schôdza Organizácie postihnutých chronickými chorobami v Trenčíne sa začína o 15. 00 h v KS Dlhé hony v Trenčíne.
  • Vlastivedné múzeum v Považskej Bystrici organizuje o 18,00 h v Galérii ZUŠ I.W. Kráľa v Považskej Bystrici besedu spojenú s videoprojekciou Zbaľ sa a poď z Tibetu do Nepálu. Vstup je voľný, chýbať nebude tombola so zaujímavými cenami.

Piatok, 11. marca 2011

• Plenárne zasadnutie Podjavorinských miest a obcí sa začína o 10. 00 h v Gazdovskom dvore v Turej Lúke na Myjave.
  • Vernisáž výstavy Jozefa Vydrnáka „Laudatio“ vo výstavnej sieni č.104 v Dome kultúry v Dubnici nad Váhom sa začína o 17. 00 h. Výstava potrvá do 8. 4.

Sobota, 12. marca 2011

• V Rudníku sa uskutoční V. celoslovenské stretnutie košikárov Nevšedné podoby prútia. O 10,00 h otvoria výstavu netradičných výrobkov a kuriozít z prútia, o 10,30 h sa začne jarmok tradičných košikárskych výrobkov a tvorivé dielne ( potrvá do 17,30 h), o 13. 00 h po správe o činnosti Cechu košikárskeho predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH odhalí plastiku Košikári. O 15,00 h sa uskutoční súťaž v pletení. Podujatie pokračuje v nedeľu v čase od 9,00 h do 17,00 h výstavou s tematikou košikárstva.
  • V Kultúrnom dome Stupné sa o 18,00 h začne predstavenie čiernej komédie Pohreb.
  • V Kongresovej sále MsKS v Bojniciach sa o 18,00 h začne 11. ročník národnej súťaže vín s medzinárodnou účasťou Víno Bojnice 2011. Súčasťou podujatia bude ochutnávka 503 druhov vín. Ide o nominačnú súťaž na Národný salón vín SR 2011.