Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Prehľad očakávaných udalostí v 3. týždni

Utorok, 18.1.2011

  • Na pracovnom stretnutí predsedníčky vlády SR Ivety Radičovej so županmi v Zelenom salóniku Úradu vlády v Bratislave sa o 11.00 h zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček,MPH.

Streda, 19.1.2011

  • Konferencia s názvom „Inovácie – kľúč rozvoja cezhraničných regiónov“ sa začína o 10.00 h v kongresovej sále TSK. Podujatie je súčasťou europrojektu Trenčiansko-zlínska inovačná platforma Spoločne bez hraníc.
  • Prezentácia najnovších kníh spisovateľky Kataríny Hudecovej -Nebobelásky a Pozbierané pri cestách sa začína o 16.00 h vo Verejnej knižnici Michala Rešetku na Hasičskej ulici v Trenčíne.

Štvrtok, 20.1.2011

  • Na slávnostnom otvorení 17. ročníka veľtrhu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe sa zúčastní o 10.00 h aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH. Následne trenčiansky župan otvorí stánok TSK, ako aj medzinárodný workshop na tému Manažment a marketing regiónov CR. Podrobnosti nájdete v osobitnej správe na tejto stránke.
  • Vernisáž výstavy prác žiakov SOŠ sklárskej Lednické Rovne a SOŠ drevárskej Topoľčany s názvom Farebné spektrum III sprístupnia o 17.00 h v priestoroch Galérie mesta Topoľčany. Piatok, 21.1.2011 V Dome kultúry v Handlovej sa začína o 17.00 h tradičná banícka slávnosť –IV. Šachtág, ktorú organizuje Handlovský banský spolok a Mesto Handlová.

Sobota, 22.1.2011

  • Pri pamätníku SNP v Cígli o 9.00 h slávnostne otvoria 36. ročník lyžiarsko-turistického podujatia Pochod vďaky SNP – pod záštitou podpredsedu NR SR Roberta Fica. Na podujatí sa zúčastní aj predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH.
  • V Kultúrnom a spoločenskom stredisku v Prievidzi sa začína o 19.00 h ples najväčšej strednej školy v kraji – Gymnázia V.B. Nedožerského v Prievidzi.
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK