Prehľad očakávaných udalostí v 8. týždni

Utorok 21. februára

• Oblastná konferencia Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov sa začína o 10.00 h v Posádkovom klube Veliteľstva síl výcviku a podpory OS SR v Trenčíne.

Streda 22. februára

• Predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH príjme o 9.30 h delegáciu z partnerského regiónu Istria z Chorvátska. Súčasťou prijatia je aj fototermín a brífing. O 10.00 h sa začína rokovanie za okrúhlym stolom medzi chorvátskymi hosťami a zástupcami TSK.V popoludňajších hodinách sa chorvátski hostia rozdelia do skupín. Odborníci z oblasti regionálneho rozvoja a kultúry navštívia Centrum tradičnej kultúry a Nemocnicu s poliklinkou v Myjave, odborníci z univerzitnej sféry a z oblasti cestovného ruchu sa stretnú s predstaviteľmi TnUAD a navštívia aj Prievidzu a Bojnice.

Štvrtok 23. februára

• Na tlačovej besede k súťaži Klenoty pohraničia, ktorá bude súčasťou pripravovanej výstavy Region tour Expo, sa zúčastní o 11.00 h v Hradnej vinárni na Mikulášskej ulici v Bratislave predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH, hejtman Zlínskeho kraja MVDr. Stanislav Mišák i zástupcovia SACR.

Nedeľa 26. februára

• Spomienková slávnosť pri príležitosti 67. výročia partizánskeho boja v Cetune sa začína o 14.00 h pri pomníku padlých a umučených v Cetune.