Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Open Days 2013 na Úrade TSK

V dňoch 07. – 08. novembra 2013 sa v priestoroch Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja v Kongresovej sále bude konať podujatie s názvom OPEN DAYS 2013 pre študentov stredných škôl z celého Trenčianskeho kraja, ktoré už piaty rok organizuje Europe Direct Trenčín.

Celé podujatie sa počas dvoch dní bude niesť v znamení poskytovania nových informácií, ktorých cieľom bude snaha ukázať študentom možnosti, ktoré sa im ponúkajú a ktoré môžu ovplyvniť ich smerovanie do budúcnosti.

Cieľom podujatia je:

  • Informovať mladých ľudí Trenčianskeho kraja o organizáciách pracujúcich s mládežou
  • Poskytnúť informácie o možnostiach pre mladých, ktoré dané organizácie ponúkajú
  • Poskytnúť informácie o EÚ, inštitúciách EÚ a možnostiach, ktoré môžu využiť ako mladí euroobčania

Na podujatí sa zúčastnia a budú prezentovať svoju činnosť organizácie pracujúce s mládežou a zastrešujúce mládež v Trenčianskom kraji a v rámci SR (Informačná kancelária Európskeho parlamentu, Jef Slovakia, Európsky dialóg, ESN, Slovenská debatná asociácia, Europe Direct, Eurodesk, Komprax, Erasmus+, MvA, Študentská rada stredných škôl, Žiacke školské rady, Trenčianska nadácia, Inex Slovakia, Verejná knižnica M. Rešetku,..)

Prvý informačný deň podujatie otvorí predseda TSK MUDr. Pavol Sedláček, MPH a druhý deň medzi mladých zavíta poslankyňa Európskeho parlamentu Katarína Neveďalová a Robert Hajšel z Informačnej kancelárie Európskeho parlamentu.

Študenti budú mať na podujatí k dispozícii rôzne brožúry a informačné materiály o EÚ a budú si môcť vyskúšať svoje vedomosti v oblasti Európskej únie v súťažnom vedomostnom kvíze o vecné ceny.

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK