Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Kampaň Trenčianska župa dostáva občiansky (nádych) prichádza s prvou súťažou

Mesiac marec sa na Trenčianskej župe nesie v znamení školstva a je venovaný všetkým školákom uvažujúcim o voľbe strednej školy a ich rodičom, ale aj všetkým žiakom a dospelým, ktorí chcú školstvo ako kompetenciu krajskej samosprávy spoznať trochu viac.

Trenčiansky samosprávny kraj pri príležitosti oslavy svojich 15. narodenín vyzýva na zapojenie sa do premiérovej súťaže v rámci kampane Trenčianska župa dostáva občiansky (nádych). Súťažiť začíname na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa jednoduchou súťažnou otázkou z oblasti škôl a školských zariadení. Súťažná otázka znie:

„Koľko škôl a školských zariadení má Trenčiansky samosprávny kraj vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti?“

Do súťaže o 3 reprezentačné publikácie TSK v celkovej hodnote 96€ bude zapojený každý, kto pod súťažnú otázku na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa napíše do komentára správnu odpoveď – presné číslo škôl a školských zariadení, ktoré zriaďuje TSK. Do súťaže bude zaradený aj ten, kto pošle správnu odpoveď na e-mail sutaze@tsk.sk Súťaž štartuje zverejneným súťažnej otázky na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa a končí vo štvrtok 10. marca 2016 o 10.00 h. Výherca súťaže bude zverejnený priamo na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa a tiež na webovom sídle župy www.tsk.sk.

Vyhrajte Župný občiansky preukaz

Každý účastník súťaže má možnosť zapojiť sa aj do žrebovania o hlavnú cenu kampane, ktorou je Župný občiansky preukaz. Ten 5 výhercom umožní bezplatné cestovanie autobusmi prímestskej dopravy, bezplatný vstup do kultúrnych inštitúcií, odpustenie registračného poplatku v knižnici a mnoho ďalších výhod. Pre zaradenie do žrebovania stačí, ak okrem zodpovedania súťažnej otázky do komentára na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa súťažiaci pošle svoje kontaktné údaje (celé meno a e-mailová adresa) do správy priamo na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa alebo ich spolu s odpoveďou pošle e-mailom na sutaze@tsk.sk. Každý, kto sa rozhodne súťažiť aj o Župný občiansky preukaz a pošle nám svoje kontaktné údaje, je automaticky zapojený aj do zlosovania o ďalšie atraktívne ceny, ktoré prebehne na Dni otvorených dverí TSK v októbri 2016.  

Všetkým súťažiacim držíme palce a už teraz pripravujeme ďalšie zaujímavé súťaže o atraktívne ceny. Kto si nie je istý odpoveďou, pomôcť mu môže tento balíček informácií o školstve.

Vyhlasovateľom súťaže je Odd. komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK. Účastníkom súťaže je každý jednotlivec, ktorý vpíše odpoveď do komentára pod súťažnú otázku zverejnenú na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa alebo ju pošle na e-mailovú adresu sutaze@tsk.sk. Do žrebovania o súťažné ceny budú zapojení len autori správnej odpovede. Meno autora správnej odpovede bude do žrebovania zaradené len 1x. Súťaž prebieha od zverejnenia súťažnej otázky na facebookovej fanpage TSK www.facebook.com/trencianskazupa a končí vo štvrtok 10. marca 2016 o 10.00 h. Víťazom súťaže sa stane jeden náhodne vyžrebovaný autor správnej odpovede. Na výhru nevzniká právny nárok. Na spôsobe odovzdania výhry sa dohodne vyhlasovateľ súťaže s výhercom.

-vr-

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK