Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Rozbehnite cyklistickú sezónu na cykloprojekte Vrchárska koruna Trenčianska už túto nedeľu

Keďže jarné počasie čoraž väčšmi praje cyklistom, nenechajte si ujsť cyklistické podujatie, ktoré sa uskutoční už túto nedeľu 10. apríla 2016. Zúčastnite sa aj spolu s členmi Vašej rodiny  na oficiálnom otvorení projektu Vrchárska koruna Trenčianska.

Súčasťou spustenia projektu je aj prvý cyklitický výjazd so štartom o 11.00 h pred budovou Úradu TSK v Trenčíne. Trasa dlhá 16 km povedie po rozhľadňu Malý Jelenec nad Trenčianskou Závadou. Odporúčame prísť  s dostatočným predstihom pred štartom (aspoň o 10.45 h) a vziať si horský bicykel. Aktívne stráviť nedeľné popoludnie v sedle bicykla s rozhodol aj trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Organizátorom projektu je OZ Vrchárska koruna Trenčianska v spolupráci s krajskou organizáciou cestovného ruchu Trenčín región a Trenčianskym samosprávnym krajom. Cieľom projektu je podpora zdravého životného štýlu, cykloturistiky a  kontaktu s prírodou. Účastníci, ktorí sa do projektu zapoja a v období od 10. apríla 2016 do 1. novembra 2016 zdoľajú 20 cieľových vrcholov, súťažia o zaujímavé ceny od partnerov projektu. Viac informácií o projekte nájdete na www.vkt-bike.sk

Vidíme sa v nedeľu :)

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK