Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Žite zdravo s Trenčianskym samosprávnym krajom a súťažte o inteligentné hodinky, ktoré postrážia váš biorytmus

Trenčiansky samosprávny kraj pokračuje v informovaní o svojich kompetenciách v kampani Trenčianska župa dostáva občiansky (nádych). Na oslavu 15. narodenín nadväzuje súťažou „V apríli zdravo s Trenčianskym samosprávnym krajom“.

Pre koho je súťaž určená?

V apríli Trenčiansky župa informuje o jej právomociach v oblasti zdravotníctva a humánnej farmácie, načrela však už aj do témy Svetového dňa zdravia či darcovstva krvi počas Jarnej kvapky krvi na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK). V podpore zdravého životného štýlu pokračuje súťažou „V apríli zdravo s Trenčianskym samosprávnym krajom“. Súťaž je určená pre všetkých jednotlivcov alebo skupiny, ktoré vyznávajú zdravý životný štýl. Cieľom súťaže je podnietiť verejnosť k aktívnejšiemu tráveniu voľného času, k športovaniu či zdravšiemu stravovaniu.

Ako sa zapojiť?

Súťažiaci sa môžu zapojiť jednotlivo alebo v skupine ako športový tím, trieda, tréningová skupina a pod. Podmienkou je, aby do správy na facebookovú fanpage www.facebook.com/trencianskazupa poslali fotografiu, na ktorej sú zachytení v tematike zdravého životného štýlu: napr. pri behu, varení zdravého jedla, pri tréningu, joge, prechádzke a podobne. Fotografiu s kontaktnými údajmi je možné zaslať aj na e-mailovú adresu: sutaze@tsk.sk. Do predmetu správy je potrebné uviesť „ZDRAVO S TSK“. Fotografie, na ktorých bude odfotená skupina ľudí, súťažia pod menom jednej osoby, ktorú si zvolia.

Do kedy možno súťažiť?

Fotografie je možné zasielať na uvedené kontakty v termíne od 19. apríla 2016 do 2. mája 2016. Fotografie budú spolu s menami súťažiacich zverejnené na facebook stránke TSK https://www.facebook.com/trencianskazupa/ vo fotoalbume s názvom V apríli zdravo s Trenčianskym samosprávnym krajom – súťaž o najkrajšiu fotografiu“.

Čo je hlavná cena?

Hlavnou cenou súťaže sú inteligentné hodinky, ktoré všetky informácie o aktivitách ich nositeľa sústredia na jeho zápästie: spánok, tep, počet krokov či spálených kalórií a pod. Všetci zapojení do súťaže, ktorí pošlú fotografiu a uvedú svoje meno, sú automaticky zaradení aj do zlosovania o hlavnú cenu kampane Trenčianska župa dostáva občiansky (nádych), ktorou je Župný občiansky preukaz s množstvom výhod. Žrebovanie (aj o mnohé ďalšie ceny) sa uskutoční počas 3. ročníka Dňa otvorených dverí TSK v októbri 2016.

Opäť vyhráva najväčší počet lajkov

V súťaži o smart hodinky a ďalšie zaujímavé ceny vyhrávajú fotografie s najvyšším počtom označení „Páči sa mi to“. Čím skôr fotografiu pošlete, tým viac lajkov môžete nazbierať: hlasovanie trvá od vyhlásenia súťaže do 2. mája 2016 do 10.00 h. Lajky, ktoré pribudnú po tejto hodine, už nebudú akceptované. Zo súťažných fotografií budú vybrané tri z nich s najväčším počtom označení „Páči sa mi“. Autor fotografie s najvyšším počtom lajkov získa hlavnú cenu súťaže – hodinky.

Organizátorom súťaže je Odd. komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja. Podrobné informácie o súťaži nájdete v Podmienkach súťaže, ktoré sa nachádzajú v priloženom súbore.

autor: vr
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK