Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Adventný kalendár TSK aj tento rok poteší každý deň informačným bonbónikom

Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) nadväzuje na tradíciu adventného kalendára, ktorý každodenne až do 24. decembra 2017 ponúkne informačné perličky zaujímavých a dôležitých udalostí uplynulého roka z nášho kraja.

Aj rok 2017 bol v Trenčianskom kraji bohatý na udalosti, ktoré si spoločne pripomenieme prostredníctvom adventného kalendára. Tak ako po minulé roky v ňom nájdete veľa zaujímavých informácií, podujatí či úspechov, ktoré sa kraju a jeho obyvateľom podarilo v poslednom roku dosiahnuť. Každý decembrový deň uverejníme na webovom sídle TSK www.tsk.sk krátku správu o tom, aký bol rok 2017 v trenčianskom regióne. Informačná perlička bude mať číselný súvis s konkrétnym dňom adventného obdobia. Kalendár umožní širokej verejnosti nahliadnuť do života obyvateľov kraja, ponúkne prehľadný zoznam úspechov nášho regiónu a bude zároveň poďakovaním všetkým, ktorí sa na týchto udalostiach v roku 2017 aktívne podieľali.

Prvý informačný bonbónik otvoríme už v piatok 1. decembra 2017 vo veľkom štýle správou o prvenstve Trenčianskeho samosprávneho kraja v rebríčku transparentnosti žúp, ktorý s dvojročnou periodicitou zostavuje medzinárodná mimovládna organizácia Transparency International. Krátku správu z adventného kalendára každý deň nájdete nielen na webovom sídle TSK, ale aj na facebooku a po novom aj na twitteri.

autor: lk

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK