Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Jeden z najuznávanejších imunológov v kraji pôsobí v Považskej Bystrici

Doktor Igor Steiner patrí k špičke medzi imunológmi v Trenčianskom kraji. Zároveň riadi Nemocnicu s poliklinikou Považská Bystrica a zasadá v Zastupiteľstve Trenčianskeho samosprávneho kraja. Jeho odbornú prácu na poli medicíny si na základe pozitívnych ohlasov všimol a ocenil aj portál lekar.sk

Podľa portálu www.lekar.sk má každý pacient právo na relevantné a neskreslené informácie o kvalite a odbornom prístupe lekárov zo svojho regiónu. Viac ako 100 tisíc registrovaných pacientov môže on-line hodnotiť jednotlivé ambulancie a konkrétnych lekárov, s ktorými v rámci svojej liečby prichádzajú do styku. Na základe ohlasov pacientov udelí lekar.sk každoročne 500 najpozitívnejšie hodnoteným doktorom nálepku, ktorá hovorí o ich kvalite a ktorú si následne môžu umiestniť na dvere svojej ordinácie. V aktuálnom roku prebehlo hodnotenie, ktoré sa opieralo o viac ako 20 tisíc ohlasov pacientov, ktorí verejne vyjadrili svoje názory. Dali tak najavo spokojnosť alebo nespokojnosť s daným lekárom či ambulanciou. Pre udelenie nálepky je potrebné, aby mal hodnotený lekár na portáli lekar.sk minimálne 13 a viac hodnotení, ktorých priemer presahuje viac ako 90% pozitívnych. Na základe týchto kritérií, visí nálepka, ktorá vypovedá o vysokej odbornosti a prístupe lekára voči pacientom, aj na dverách ambulancie Igora Steinera.

Igor Steiner pôsobí ako riaditeľ Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja. Vedie tiež Detskú imunoalergologickú ambulanciu v spomenutej nemocnici. Podľa hodnotení sú pacienti s doktorom Steinerom spokojní až na 95%, o čom sa môže presvedčiť každý návštevník portálu lekar.sk. „Ochotný poradiť a pomôcť z každej strany, úžasný prístup k deťom, jeden z najlepších lekárov, s akými som sa stretol,“ toto je len zlomok hodnotení spokojných pacientov na profile doktora a zároveň poslanca Trenčianskeho samosprávneho kraja. „Pre mňa bolo toto ocenenie veľmi milým prekvapením. Ako lekár nenavštevujem podobné stránky. Keď mi však prišiel domov list s nálepkou, ihneď som si išiel na lekar.sk prečítať, čo sa tam o mne píše. Nič ma nemôže tešiť viac ako to, že pacienti sú spokojní s prácou, ktorú spolu s tímom v ambulancii vykonávame. Určite budeme v tomto trende pokračovať,“ vyjadril sa na margo ocenenia doktor Steiner.

Jeho ľudský a zároveň manažérsky prínos pre Nemocnicu s poliklinikou Považská Bystrica ocenil aj primátor mesta Karol Janas. „Prácu doktora Steinera môžem hodnotiť v dvoch rovinách. Ako špičkový lekár a imunológ  je známy nielen v Považskej Bystrici, ale aj v širokom okolí. V tej druhej rovine môžem tiež veľmi pozitívne ohodnotiť jeho prácu aj ako riaditeľa Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica. Odkedy nastúpil do vedenia nemocnice doktor Steiner, môžu pacienti badať výrazný kvalitatívny posun služieb nemocnice vpred. Vďaka jeho spolupráci s mestom a Trenčianskym krajom sa nemocnici podarilo zásadným spôsobom doplniť prístrojové vybavenie,“ povedal považskobystrický primátor na adresu doktora Steinera.

Pacientov, ktorí budú mať záujem o vyšetrenie u doktora Steinera, nasmeruje do jeho ambulancie práve nálepka od portálu lekar.sk, ktorú si uznávaný imunológ na svoje dvere hrdo nalepil. „Áno, samozrejme, hneď som si ju tam s veľkou radosťou nalepil,“ dodal doktor.

Doktorovi Steinerovi srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov na poli medicíny aj mimo nej.

autor: lb

Fotogaléria

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK