Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Príďte sa v pondelok 2. októbra 2017 počas DOD TSK naraňajkovať s trenčianskym županom

Tohtoročný Deň otvorených dverí sa na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja začne výnimočne skôr. Dôvodom sú raňajky so županom na terase, na ktoré srdečne pozýva predseda TSK Jaroslav Baška.

Dňa 2. októbra sa na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja uskutoční v poradí už štvrtý ročník Dňa otvorených dverí. Tradícia tohto výnimočného dňa má slúžiť najmä pre obyvateľov vyššieho územného celku, ktorí budú môcť takto nazrieť do priestorov úradu a do každodenného pracovného života úradníkov TSK. „Ja osobne vnímam Deň otvorených dverí ako veľmi významný, a to hlavne kvôli tomu, aby široká verejnosť vedela, v akých veciach sa môže na krajskú samosprávu obrátiť a na akých projektoch v prospech obyvateľov zamestnanci úradu v priebehu roka pracujú. Tento nevšedný deň je však dôležitý aj preto, aby si ľudia uvedomili, že krajská samospráva nie je iba úrad, ale aj ďalších 80 organizácii, ktoré zriaďuje,“ objasnil zámer podujatia predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška.

Deň otvorených dverí s poradovým číslom štyri sa tento rok začne pomerne neobyčajne. Na terase deviateho poschodia budovy Úradu TSK sa trenčiansky župan rozhodol o 8.00 h usporiadať raňajky, pri ktorých sa stretne s návštevníkmi DOD. Cieľom posedenia pri výhľade na krajské mesto Trenčín je viesť konštruktívny rozhovor s hosťami a odpovedať na otázky, ktoré z neho vyplynú. Aj týmto spôsobom sa župa snaží dostať čoraz bližšie k ľuďom a ozrejmiť tak kompetencie, ktoré má. Na raňajky so županom je potrebná záväzná prihláška ma mail lubomir.bobak@tsk.sk. Možnosť účasti na raňajkách so županom je limitovaná, pokiaľ ide o počet zúčastnených hostí, preto sa v prípade záujmu nahláste čím skôr.

Oficiálne otvorenie DOD je následne naplánované na 9.00 h v priestoroch vestibulu Úradu TSK. O zábavu na štvrtom ročníku Dňa otvorených dverí TSK bude teda postarané. V priateľskej atmosfére sa na tomto podujatí už tradične stretnú všetky generácie. Ani vy si nenechajte ujsť túto jedinečnú príležitosť nazrieť do zákulisia krajskej samosprávy.

autor: lb

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK