Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Seniori sa cez víkend zabávali v Hornej Strede aj v Partizánskom

Počas uplynulého víkendu poďakoval seniorom za ich celoživotnú prácu a prínos spoločnosti aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja.

V obci Horná Streda sa v októbri už tradične stretávajú seniori, aby im vedenie obce a jej obyvatelia mohli vzdať  úctu a poďakovanie, ktoré si zaslúžia. V Miestnom kultúrnom stredisku sa zišlo takmer 200 seniorov, ktorí prijali pozvanie starostu Hornej Stredy Ľubomía Krajňanského. Poďakovať starším prišiel v sobotu 7. októbra aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška. „Chcem pri tejto príležitosti poďakovať seniorom za všetko, čo vo svojom živote dokázali. Všetkým želám, aby jeseň svojho života prežili v pevnom zdraví medzi ľuďmi, ktorých majú radi,“ povedal trenčiansky župan.

Pre potešenie a do tanca zahrala seniorom Dychová hudba Lieskované, vďaka ktorej sa v praxi ukázalo, že podstatné je to, ako sa človek cíti a nie, koľko má rokov.

Aj nedeľa patrila starším, zaspievať im prišiel Peter Stašák

Mestská športová hala v Partizánskom aj tento rok ožila vďaka Koncertu úcty k starším. V nedeľu 8. októbra privítal zúčastnených seniorov najskôr primátor mesta Jozef Božik, ktorý im vyjadril vďaku za to, čo za dlhé roky v Partizánskom vybudovali. Následne sa seniorom prihovoril aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška: „Rád by som poďakoval vedeniu mesta Partizánske za organizáciu podujatí, z ktorých jedným je aj Koncert úcty k starším. Myslím, že takáto akcia je krásny spôsob ako seniorom vyjadriť naše ďakujem.“

Vyvrcholením nedeľného stretnutia bolo vystúpenie legendárneho Petra Stašáka, ktorý v Mestskej športovej hale v Partizánskom navodil tú správnu rodinnú atmosféru.

Trenčiansky samosprávny kraj praje všetkým seniorom najmä veľa zdravia.

autor: lb

Fotogaléria

Dokumenty

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK