Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Silvestrovská kapustnica v CSS Bôrik zvýraznila rodinnú atmosféru v zariadení

Úspešný rok 2017 oslávili klienti aj zamestnanci Centra sociálnych služieb Bôrik v zriaďovateľskej pôsobnosti TSK už tradičnou kapustnicou. Vychutnať rodinnú atmosféru si do Nitrianskeho Pravna prišiel aj predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Koncom každého roka sa klienti aj zamestnanci CSS Bôrik stretávajú na posedení, ktoré má za úlohu ešte viac utužiť vzťahy medzi nimi a zároveň podtrhnúť príjemné rodinné prostredie, ktoré v centre vládne. Potvrdil to aj riaditeľ zariadenia Róbert Orság, ktorý všetkých prítomných v sobotu 30. decembra uvítal a vyjadril vďaku zamestnancom za ich obetavú prácu a klientom za skvelú spoluprácu. Medzi pozvanými nechýbal ani predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška. „Deň som začal výstupom na Vtáčnik a hneď odtiaľ som prišiel do CSS Bôrik, ktoré je druhým najväčším Centrom sociálnych služieb v rámci Trenčianskeho kraja. Prijal som pozvanie pána riaditeľa na kapustnicu, ktorú sme si vychutnali v spoločnosti zamestnancov a klientov zariadenia. Vyslovil som im tiež obrovskú vďaku za ich namáhavú prácu a verím, že aj vďaka TSK sa podmienky v centrách sociálnych služieb budú naďalej zlepšovať,“ povedal trenčiansky župan. Rok 2017 radí medzi tie najvydarenejšie aj riaditeľ zariadenia. „Tento rok bol naozaj úspešný. Začali sme s postupnou rekonštrukciou objektu a v blízkej budúcnosti plánujeme rekonštrukciu komplexného charakteru,“ objasnil Róbert Orság.

Po kultúrnom programe, ktorý si klienti zariadenia pripravili, poprial predseda TSK všetkým zúčastneným úspešný rok 2018. „Zamestnancom aj klientom prajem vzájomnú harmóniu a najmä veľa zdravia, pretože zdravie je to najpodstatnejšie. Pevne verím, že takáto príjemná rodinná atmosféra bude v CSS Bôrik vládnuť aj naďalej,“ povedal župan.

autor: lb

Fotogaléria

Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK