Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Brány piateho vianočného trhoviska na župnom úrade sa uzavreli

Prvý adventný týždeň nám na župnom úrade spríjemnili šikovní remeselníci zo zariadení sociálnych služieb v našej zriaďovateľskej pôsobnosti. 

V priestoroch vestibulu župného úradu v Trenčíne sa dnes ďakovalo klientom a riaditeľom zariadení sociálnych služieb nielen za vianočnú atmosféru, ktorú počas prvého adventného týždňa vďaka svojmu vianočnému trhovisku vytvorili na župe. Okrem nádherne pripravených vianočných remeselných trhov si riaditelia poďakovanie zaslúžia aj za svoju celoročnú prácu s klientmi. Na unikátne remeselné trhovisko počas týždňa niekoľkokrát zavítal aj predseda    Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška. „Rád by som sa poďakoval riaditeľom našich zariadení sociálnych služieb za ich neoceniteľnú prácu, klientom centier za výrobky, ktoré ponúkali na našom remeselnom trhovisku. Autentickou vianočnou atmosférou nám pripomenuli, že sa blížia najkrajšie sviatky roka,“ prihovoril sa prítomným trenčiansky župan.             

Trenčianska župa ďakuje všetkým riaditeľom, zamestnancom, klientom zariadení sociálnych služieb, pracovníkom Oddelenia sociálnej pomoci Úradu TSK a všetkým ľuďom, ktorí sa stali súčasťou v poradí piateho Vianočného srdca Zelenej župy. Ten bol výnimočný okrem iného aj tým, že sa v priestoroch vestibulu župného úradu otvorilo Klientske centrum pre oblasť sociálnych služieb, v ktorom zamestnanci Odboru zdravotníctva a sociálnej pomoci poskytujú komplexné informácie z oblasti sociálnej i zdravotnej starostlivosti.     

Veríme, že verejnosť návštevou vianočných trhov na župnom úrade aspoň na malú chvíľku zabudla na uponáhľaný svet a už teraz sa tešíme na originálne výrobky klientov župných zariadení sociálnych služieb na v poradí šiestom ročníku Vianočného srdca Zelenej župy!

autor: bj
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK