Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Hudba bez bariér premiérovo v Trenčianskom kraji, na jednom pódiu spojí Kaliho, Ega, Terezu Maškovú a ďalších

Každoročná hudobná benefícia Hudba bez bariér sa tento rok vracia už druhýkrát so svojou v poradí šiestou edíciou. Po marcovom koncerte v Liptov Aréne Tatralandia sa tento raz podujatie po prvýkrát uskutoční v Trenčíne, a to v mestskej športovej hale Sihoť 24. októbra 2019.

Ako je už pri Hudbe bez bariér zvykom, opäť ju podporí celá plejáda najznámejších mien. Svoju premiéru bude mať raper Kali. Nebude však sám, prvý raz pricestuje na obľúbené podujatie so svojím koncertom aj jeho kolega raper Ego. Chýbať nebude ani víťazka Československej SuperStar Tereza Mašková, ktorá už na Hudbe bez bariér vystúpila v minulosti či Martin Harich. K už spomínaným hviezdam slovenskej a českej hudobnej scény sa pridajú aj mnohé ďalšie známe tváre. „Hudba bez bariér nám z roka na rok rastie. Máme stále väčšiu spätnú väzbu a čoraz pozitívnejšie reakcie, či už od návštevníkov, ľudí, ktorým pomáhame, médií alebo firiem a subjektov, ktoré sa k nám chcú pridať a pomáhať spolu s nami. Je to neopísateľná radosť. Potvrdzuje sa nám, že to čo robíme, má význam,” hovorí zakladateľ a organizátor podujatia, Miroslav Buľovský.

Návštevníci Hudby bez bariér sa opäť môžu tešiť aj na vystúpenie gitarového virtuóza Dávida Bíleka, ktorý je taktiež už stabilnou súčasťou tohto podujatia. Milovníkov folklórnej hudby v programe poteší vystúpenie domáceho folklórneho súboru Folklór Trenčan. „Po tohtoročnej marcovej edícii Hudby bez bariér na Liptove sme dostali milú pozvánku – oslovil nás Trenčiansky samosprávny kraj, ktorý je naším dlhoročným podporovateľom, aby sme na jeseň usporiadali Hudbu bez bariér „u nich“. Takže už 24. októbra prídeme prvý raz do Trenčína a veríme, že sa Hudba bez bariér bude Trenčanom páčiť,“ pozýva Miroslav Buľovský.

Vstupenky na podujatie Hudba bez bariér sú v predaji v sieti Predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/hudba-bez-barier-2019-6/?fbclid=IwAR0BI3oE89TeH2dbKt9i2MsDbyFc2o1eNTZQLuBkooNOgim9dUWZTRhXpjw 

autor: mp

Fotogaléria

HBB
David Bilek
Ego
Kali
Peter Bazik
Tereza Maskova
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK