Klienti župných zariadení sociálnych služieb sa stretli na 3. ročníku Dní radosti

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, ktorý si každoročne pripomíname 1. júna, si zamestnanci Domova sociálnych služieb (DSS) - Púchov – Nosice pripravili pre svojich klientov a pozvaných hostí zaujímavý a zábavný program.

Medzinárodný deň detí sa na Slovensku oslavuje už viac ako 65 rokov. Jedným z jeho cieľov je práve v tento deň vyčariť deťom úsmev na ich tvárach. Aj preto podujatie, ktoré už tretím rokom organizujú zamestnanci DSS - Púchov – Nosice v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) nesie názov Deň radosti. „Ďakujem všetkým zamestnancom DSS - Púchov - Nosice. Veľmi si vážim ich prácu, ktorá je naozaj náročná. Zariadenie v Nosiciach patrí medzi jedno z najlepších v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskej župy. Tento rok plánujeme začať s budovaním úplne novej prístavby k už existujúcej budove domova sociálnych služieb, aby zariadenie spĺňalo najmodernejšie štandardy. Túto investíciu schválilo Zastupiteľstvo TSK vo výške takmer jeden milión eur s DPH,“ uviedol trenčiansky župan Jaroslav Baška, ktorý prišiel osobne deťom spríjemniť ich deň.

Približne štyridsať klientov DSS - Púchov – Nosice a ďalších hostí zo spriatelených centier sociálnych služieb zabávali počas dňa dvaja šašovia s pripraveným zábavným program.

autor: mp