Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčianski gymnazisti si na pôde Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka prevzali svoje maturitné vysvedčenia

O krok bližšie k dospelosti. Aj týmito slovami by sa dalo charakterizovať slávnostné odovzdávanie maturitných vysvedčení úspešným absolventom Gymnázia Ľudovíta Štúra v Trenčíne. K úspešnému zloženiu dôležitej skúšky prišiel študentom zablahoželať aj trenčiansky župan.

Študenti štvrtých ročníkov Gymnázia Ľudovíta Štúra v Trenčíne v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) si v piatok 31. mája 2019 oficiálne prevzali maturitné vysvedčenia. Slávnosti, ktorá sa uskutočnila na pôde Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa zúčastnil aj predseda TSK Jaroslav Baška. „Máte za sebou jednu z najdôležitejších skúšok vášho života. Gratulujem a prajem každému z vás len to najlepšie do budúcnosti. Vy sami sa rozhodnete, či budete pokračovať v ďalšom štúdiu alebo si nájdete uplatnenie na trhu práce. Je to pre vás veľký krok, no nezabúdajte, že v živote príde ešte mnoho ďalších dôležitých skúšok,“ prihovoril sa študentom trenčiansky župan.

Maturitné vysvedčenie si z rúk riaditeľa školy Pavla Kováča prevzalo celkom 129 úspešných absolventov štvorročného štúdia a 25 maturantov v rámci bilingválnej sekcie gymnázia. Slávnosti sa zúčastnil aj rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a poslanec krajského parlamentu Jozef Habánik.

Všetkým úspešným absolventom trenčianskeho Gymnázia Ľudovíta Štúra srdečne gratulujeme.

autor: lb
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK