Preskočiť navigáciu Prejsť na hlavné menu Prejsť na bočné menu Prejsť na dolné menu
Trenčiansky samosprávny kraj

Aktualizované: V Trenčianskom kraji je celkovo 7 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom

K jednému potvrdenému prípadu z Trenčianskeho kraja, ktorý sa vyskytol v okrese Partizánske (Veľké Uherce), včera pribudlo ďalších päť. V pondelok 16. marca 2020 sa tento počet zvýšil o jeden prípad z Dubnice nad Váhom.

Slovensko má aktuálne potvrdených 63 prípadov nákazy koronavírusom. V nedeľu ich pribudlo celkom 17, z toho 5 v Trenčianskom kraji. Ako informoval premiér Peter Pellegrini, ide o 2 mužov, 2 ženy a 1 dieťa, ktorí sú aktuálne v stabilizovanom stave. Tri prípady sú z okresu Nové Mesto nad Váhom (2 Nové Mesto nad Váhom, 1 Lubina), 1 z okresu Trenčín (Trenčianske Teplice) a 1 z okresu Partizánske (Partizánske). „V troch prípadoch boli infikované osoby v domácej karanténe. Momentálne prebieha epidemiologické šetrenie. Všetci infikovaní sú v karanténe,“ povedala regionálna hygienička Ľudmila Bučková.

Aktualizované:

V pondelok 16. marca 2020 bol potvrdený ďalší prípad nákazy koronavírusom z Trenčianskeho kraja. Ide o muža z Dubnice nad Váhom, ktorý mal pozitívnu cestovateľskú anamnézu (vrátil sa z Mníchova). Priebeh ochorenia je zatiaľ ľahký, pacient je v domácej karanténe.

Správu budeme priebežne aktualizovať.

autor: lk
Zadajte Váš email
a my Vám budeme zasielať informácie o aktualitách z TSK